Kom kijken bij Odense Heemskerk!

Op zaterdag 1 september wordt het Odensehuis Heemskerk feestelijk geopend. Iedereen is welkom van 14:00 tot 16:00 uur.

Op zaterdag 1 september wordt het Odensehuis Heemskerk feestelijk geopend. Iedereen is welkom van 14:00 tot 16:00 uur. Mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers en hun familie en vrienden kunnen bij het Odensehuis terecht voor informatie, advies en ontmoeting.


Het Odensehuis Heemskerk is een plek voor mensen met geheugenproblemen- en hun naasten (mantelzorgers) - om zo lang mogelijk mee te blijven doen in de maatschappij.

Odense in Heemskerk kent drie locaties. In Ontmoetingscentrum de Stut wordt één keer per week een inloop- en informatiemiddag georganiseerd. In Buurthuis de Schuilhoek wordt voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen op maandag en donderdag activiteiten aangeboden. Op de locatie van de ZorgSpecialist aan de Marquettelaan kan men 5 dagen in de week terecht.

Tijdens de feestelijke opening kunt u kennis maken met de mogelijkheden die het Odensehuis biedt. U krijgt een indruk van de sfeer, de mogelijke activiteiten waaronder de beweegruimte en kunt kennis maken met de medewerkers. Voor muziek wordt gezorgd door André Uitgeest.