Kom binnen bij Odensehuis Heemskerk

Voor iedereen die met geheugenproblemen te maken heeft.
Mensen met dementie en hun naasten ontmoeten elkaar in Odensehuis Heemskerk. 

In het Odensehuis kennen en herkennen mensen elkaars situatie, iedereen wordt geaccepteerd zoals hij of zij is. Een plek in de wijk  waar sociale banden onderhouden kunnen worden om zo lang mogelijk deel te kunnen blijven nemen aan een sociaal maatschappelijk leven. 

Als u met geheugenproblemen geconfronteerd wordt zijn er vaak veel onduidelijkheden. Wat gaat er allemaal veranderen, wat kan ik nog wel of straks niet meer? In het Odensehuis ontmoet u gelijkgestemden. Net als u zitten zij met vragen, zoeken zij oplossingen voor dagelijkse problemen en hebben zij behoefte aan erkenning en gezelligheid.
In het Odensehuis gaat het om wat u kunt, niet om wat u niet meer kunt. Of het nu gaat om maken van muziek, schilderen, biljarten, klussen, het maken van een levensboek of gezellig met elkaar lunchen, een kop koffie drinken en ervaringen uitwisselen: u als deelnemer bepaalt zelf wanneer u komt, hoe vaak u komt, met wie u komt en wat u onderneemt. 

Voor ontmoeting, informatie en advies kunt u;
  • Vanaf 2 juli van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 terecht in het Odensehuis aan de Marquettelaan 2 te Heemskerk
  • Vanaf 9 juli op maandag en donderdag terecht in buurthuis de Schuilhoek tussen 09.30 – 16.00 uur. 
Ons inloophuis is genoemd naar de plaats Odense in Denemarken. Daar werd het eerste inloophuis in deze vorm opgericht. 
Wilt u meer informatie (www.odensehuisheemskerk.nl) of lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan contact op met coördinator Odensehuis Britt Wassink via 023-5100433 & Odenseheemskerk@dezorgspecialist.nl