Algemeen

Hoewel de ZorgSpecialist de inhoud van deze website met grote zorg samenstelt, kan het voorkomen dat u onvolledige of onjuiste informatie aantreft. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De ZorgSpecialist kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor schade die is opgelopen door de aangeboden informatie.

Websites van derden

Op de website van Odensehuis Heemskerk staan links die verwijzen naar websites die niet onder het domein van de ZorgSpecialist vallen. Op de inhoud van deze pagina's heeft de ZorgSpecialist geen invloed. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.
De ZorgSpecialist behoudt zich het recht voor de website naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment te veranderen. De ZorgSpecialist besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde content. De website wordt dan ook door de ZorgSpecialist regelmatig, in ieder geval jaarlijks, gecontroleerd op de betrouwbaarheid van informatie.
Ondanks de zorg waarmee deze website is samengesteld is het niet uitgesloten dat de informatie op enig moment, als gevolg van actuele ontwikkelingen of veranderende inzichten, moet worden herzien.

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul hier het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact opnemen